UYGULAMALI İLETİŞİM LABORATUVARI

UYGULAMALI İLETİŞİM LABORATUVARI

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü öğrencilerinin ortak kullanım alanı olan Uygulamalı İletişim Atölyesi, öğrencilere teorik bilgiyle birlikte uygulama yapma imkânı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Son teknolojik kameraların, çekim aksesuarlarının, ses ve ışık kaynaklarının bulunduğu atölyede öğrenciler, ürün masası çekim uygulamalarının yanı sıra Black Box ve Green Box çekim uygulamaları gerçekleştirme şansı yakalamaktadır. Atölye, yeni medya uygulamaları, televizyon programcılığı ve reklamcılık alanlarında sektörün simülasyonunun yapıldığı bir ortam sunmaktadır. Atölyedeki ekipmanlar düzenli olarak yenilenmekte ve ihtiyaçlar doğrultusunda güncellenmektedir.