SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ LABORATUVARI

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ LABORATUVARI

Sivil havacılık kabin hizmetleri laboratuvarı, öğrencilere bir uçak kabininin gerçek dünya ortamını taklit eden sürükleyici bir öğrenme deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. Mockup laboratuvarımız, modern bir uçak kabininin benzer ölçekli kompozit bir yapı olarak yeniden tasarlanmış halidir. Koltuklar, baş üstü dolapları, tuvalet ve mutfak alanı ile tamamlanmıştır. Kabin, ikram ve servis arabaları, kabin interkom sistemleri gibi  uygulama sağlayan ekipmanlar ile donatılmıştır. Mockup, endüstri standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır ve öğrencilerin en son sitem eğitim almalarını sağlamak için düzenli olarak güncellenmektedir. Laboratuvarımız, sivil havacılık endüstrisinde kariyer yapmak isteyen öğrenciler için paha biçilmez bir araçtır. Güvenli ve kontrollü bir ortamda uygulamalı deneyim sunarak öğrencilerin kabin ekibi üyesi olarak başarılı olmak için ihtiyaç duydukları becerileri geliştirmelerine olanak tanımaktadır. Öğrenciler, yolcu güvenliğini ve konforunu nasıl yöneteceklerini, acil durum prosedürlerini nasıl uygulayacaklarını ve olağanüstü yolcu hizmetleri sunmayı öğrenmektedirler.
Meslek yüksekokulumuzda öğrencilerimize mümkün olan en iyi eğitim deneyimini sağlamayı taahhüt ediyoruz. Uçak içi kabin laboratuvarımızın,  sivil havacılık sektöründe başarılı olmak isteyen tüm öğrencilerimiz için vazgeçilmez bir araç olduğuna inanıyor ve müfredatımızın bir parçası olarak sunmaktan gurur duyuyoruz.

KABİN HİZMETLERİ LABORATUVARI