MÜCADELE SPORLARI SALONU

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mücadele Sporları Salonu, savunma sporları, uzak doğu sporları, geleneksel spor branşları  doğrultusunda uzmanlık ve seçmeli dersler için yapılmıştır. 275 metrekarelik geniş bir alana  sahip olup, profesyonel boks ringi, profesyonel kum torbaları, güreş minder alanı ve branşa özgü teknik antrenman ekipmanları mevcuttur. Salonumuz uygun zemini ve tavan yüksekliğiyle rahat bir antrenman ve ders imkânı sunmaktadır. Eğitim öğretim sürecinde, uzmanlık ve seçmeli derslerde tüm ekipmanlar, öğretim elemanları ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. profesyonel ve amatör sporcularımızın müsabaka dönemlerindeki hazırlıklarına ev sahipliği yapması için de hizmet vermektedir.