Laboratuvarlar Koordinatörlüğü -

1.   Laboratuvarlar Koordinatörlüğü
  2. İçerik

MODA TASARIM ATÖLYESİ

İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Programı uygulamalı dersler olan; Giysi Üretimi I-II, Proje Geliştirme, Drapaj, Kişiye Özel Giysi Tasarımı, Moda ve Kültür gibi dersleri G blokta bulunan 319- Moda Atölyesinde gerçekleştirmekteyiz. Bu derslerde şubelendirdiğimiz 30 ‘un üzerinde öğrenci grupları ile aktif bir şekilde Moda Atölyesi imkanlarından yararlanmaktayız. Moda Atölyemizde 34 sanayi tipi dikiş makinesi, 6 ev tipi dikiş makinesi, 6 sanayi tipi overlok makinesi, 1 reçme makinesi, 1 dokuma makinesi, 2 Sanayi tipi kazanlı ütü,  4 adet büyük çizim masalarımız ve teori anlatımlarda kullandığımız projeksiyon cihazımız mevcuttur. Öğrencilerimiz moda atölyesine büyük ilgi göstermektedir. Büyüklüğü, renkli duvarları, cansız mankenler üzerinde giydirilmiş halde bulunan öğrenci tasarımları ile moda tasarımı programı haricinde diğer programların öğrencileri tarafından da büyük ilgi görmektedir. Öğrencilerimiz atölye imkanlarından yararlanarak projelerini başka bir yere ihtiyaç duymadan rahatlıkla gerçekleştirebilmektedir.