KLİNİK GÖRÜŞME VE GÖZLEM LABORATUVARI

KLİNİK GÖRÜŞME VE GÖZLEM LABORATUVARI

Öğrenciler Klinik Görüşme ve Gözlem Laboratuvarı’nda klinik uygulamalarını gözlemleyerek, çeşitli psikolojik testleri tecrübe ederek ve görüşmeler sonucu elde ettikleri bulguları hocaları eşliğinde yorumlayarak klinik psikoloji alanında teorinin ötesinde gözlemleme ve uygulama imkanı elde etmiş olacaklardır. Bunun yanı sıra laboratuvar sayesinde klinik psikoloji yüksek lisans öğrencileri, laboratuvarda kurulan aynalı oda sayesinde danışanları görme, aldıkları ekole göre danışanlara terapi uygulama ve süpervizörleri eşliğinde uyguladıkları klinik seansları yorumlama ve geribildirim alma şansı elde edecekleridir.
Klinik görüşme ve gözlem laboratuvarında bulunan aynalı odada klinik psikoloji yüksek lisans öğrencileri derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulama imkanı edinecek, uyguladıkları seansları derslerde tartışmak üzere kayıt altına alabileceklerdir.