ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Çok Amaçlı Spor Salonu, 210 metrekare alanda, eğitim öğretim sürecinde takım sporları ve bireysel sporlar branşları ekipmanlarına uygun olarak oluşturulmuştur. Uzmanlık ve seçmeli ders branşlarda hem ulusal hem de uluslararası federasyonlardan alınmış lisanlara sahip uzman akademik personel eğitim vermektedir. Uzmanlık dersleri ve seçmeli dersler için, ilgili öğretim elemanı tarafından, derslerin amaç ve kazanımları doğrultusunda kullanılmaktadır. Kampüs içerisindeki akademik, idari, öğrenciler ve dış paydaşlarımızın yer aldığı çeşitli organizasyonlara  ev sahipliği yapmaktadır. Profesyonel ve amatör sporcularımızın müsabaka dönemlerindeki hazırlıklarına ev sahipliği yapması için de hizmet vermektedir.